TerraScope

Grip met ons platform

TerraScope B.V. ontwikkelt moderne SAAS oplossingen om klanten grip te geven op ruimtelijke ontwikkeling en om assets te beheren met optimaal gebruik van data.

Er ging en gaat zo veel mis, dat het tijd is voor verandering. Om bouwprojecten beter, sneller, maar vooral duurzamer te laten verlopen. Er kan meer voor minder geld, het kan wél in één keer goed gaan. Maar dan is feitelijk inzicht, samenwerking en overzicht noodzakelijk. 

Vanuit deze behoefte en de gedachte dat het beter kan en moet in Nederland hebben wij het SAAS platform TerraStudio® ontwikkeld. Het is bedoeld voor een grote diversiteit aan gebruikers en kan ingezet worden als een projectbeheersing tool van initiatiefase tot realisatiefase. Zelfs tot en met het actief beheren en exploiteren van assets. 

Met onze software krijgt u grip op ruimtelijke ontwikkeling én grip op asset management.

 

 

Missie

Onze missie is het structureel verbeteren en versnellen van ruimtelijke ontwikkeling. Of dit nu ten behoeve van de energietransitie is, ter ondersteuning van verandering als gevolg van klimaatwijziging of steeds hogere eisen die gesteld worden aan connectiviteit of vervoer. Wij geloven in een betere wereld waar meer optimaal en vooral duurzaam gebruik wordt gemaakt van onze schaarse ruimte. 

We geven onze klanten de mogelijkheid om ruimtelijke ontwikkeling en asset management duurzamer, conflictvrij en data-gedreven te maken. Door het gebruik van ons softwareplatform TerraStudio® opereren onze klanten succesvoller, doordat projecten minder afhankelijk zijn van handmatige werkzaamheden en data-onderzoeken. Data wordt slim en optimaal ontsloten en ingezet wat maakt dat projecten en assets écht beheerst worden. 

 

Doelstellingen

  Duurzaam

Er moet veel gebeuren in Nederland, onze maatschappij maakt, in een steeds groter tempo, veranderingen door. Duurzaamheid van oplossingen is hierbij de sleutel. Om ruimtelijke ontwikkeling te verduurzamen is het van belang om tijdens (complexe) projecten te sturen op feiten zodat er no-regret decisions worden genomen. Met als gevolg efficiënte en effectieve projectontwikkeling en optimaal resultaat. TerraScope stelt zich tot doel om dit mogelijk te maken met het softwareplatform TerraStudio®.

  Conflictvrij

Voor conflictvrij bouwen is het van belang een compleet beeld van de omgeving te hebben, voldoende afstemming met de belanghebbenden te creëren en vanuit samenwerking en gedeelde inzichten te opereren. TerraScope wil integraal inzicht bieden en de mogelijkheden tot samenwerking, zodat conflictvrij en transparant bouwen mogelijk is. Met TerraStudio® is dit mogelijk. 

Data-gedreven

Data is de sleutel tot inzicht maar zorgt vaak voor hoofdbrekens. Het is niet eenvoudig om data integraal in te zien en toe te passen; er is in potentie een schat aan interne en externe (open) data beschikbaar, maar niet eenvoudig toegankelijk. Wij maken data eenvoudig hanteerbaar, zodat het maximale potentieel aangeboord kan worden en de ruimtelijke ontwikkeling daadwerkelijk data-gedreven en feitelijk onderbouwd plaats kan vinden.

Infra & Energie

Met het ontwikkelen van het SAAS platform TerraStudio® worden zowel infrastructurele- en energieprojecten als assetmanagement gefaciliteerd. Het platform ondersteunt bij het maken van no regret decisions. Zo is iedereen in de infra en energiesector succesvol en maken we de wereld die draait om energie, infrastructuur en waterbeheer een stukje beter. 

 

TerraStudio®

Meer weten over TerraStudio®? Klik op onderstaande knop.

TerraStudio®

INZICHT

in beschikbare boven- en ondergrondse data op één platform

GRIP

op conditionering, tijd, geld, kwaliteit, veiligheid en risico’s

innovatief

platform door een doelgerichte en informatie-gedreven benadering

GEOGRAFISCH

weergegeven data met een intuïtieve zoekfaciliteit tot openbare databronnen

Verbinding

door één digitale waarheid die een transparante samenwerking mogelijk maakt

DUURZAAM

objecten optimaal inpassen met zo min mogelijk schade aan de ruimte zelf

Oprichters

Wij, professionals uit uiteenlopende disciplines uit de infrasector en de IT sector hebben TerraScope B.V. in 2020 opgericht. TerraScope is een onafhankelijke, jonge en enthousiaste organisatie, werkend vanuit eigen visie en strategie. 

We sluiten naadloos aan op de praktijk en brengen het beste van diverse werelden bij elkaar: Data, slimme en moderne automatisering, omgevingsmanagement, project/programma- en proces beheersing, financial control en meer. In een recordtijd is ons platform ontwikkeld, toepasselijk genaamd TerraStudio®, waarmee wij het verschil maken. 

 

ISO certificering

Trots! Dat is wat we zijn op onze ISO certificering. TerraScope is ISO 9001 én ISO 27001 gecertificeerd. 

 

 

 

  ISO 9001

ISO 9001 is de wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en toont aan dat onze organisatie in staat is om consequent diensten te leveren die voldoen aan de gestelde eisen, waarbij we continu kijken naar mogelijkheden om de klanttevredenheid te verhogen. 

  ISO 27001

ISO 27001 is de internationale norm voor  informatiebeveiliging. Hiermee tonen we aan dat (bedrijfs) informatie en ons platform veilig is en wij mogelijke bedrijfsrisico’s actief monitoren en managen.

Frankeneng 65a

6716 AA Ede

085-0046188

info@terrascope.net

BIC INGBNL2A

IBAN NL08 INGB 0006 1559 81

KvK 80934064

BTW NL861857288B01