Faqs

Wat is TerraScope in 1 zin?

TerraScope biedt een uniek softwareplatform, genaamd TerraStudio, voor beheersing en ondersteuning van ruimtelijke ontwikkeling vanuit een geografisch perspectief.

Wie heeft TerraStudio gebouwd?

Het is eigenhandig gebouwd onder moderne architectuur en bevat een zeer uitgebreide databibliotheek met vele lagen, landelijk én lokaal, die voor projecten in de energie en infra sector belangrijk zijn.

Kan ik alleen bovengrondse data inzien?

TerraStudio geeft inzicht in boven- én ondergrondse data. Zo is het totaal aan raakvlakken met het object continu inzichtelijk.

Wat is het doel van het bedrijf TerraScope?

Wij dragen bij aan een veilige, beheerste, duurzame en toekomstgerichte realisatie van projecten in de infra en energiesector. Ons doel is conflictvrij bouwen aan onze infrastructuur in een steeds complexer wordend landschap van belangen.

Kan ik een demo krijgen?

Interesse in een demonstratie van het platform? Dat kan! We komen graag persoonlijk langs, je bent van harte welkom in Ede of we geven online een demonstratie. Je krijgt hierbij een helder beeld van de vele mogelijkheden en we beantwoorden graag al je vragen.

Contact

Jazeker! De nieuwe omgevingswet staat voor een goed evenwicht tussen het benutten en beschermen van de leefomgeving. Het software platform TerraStudio geeft de mogelijkheid om noodzakelijke objecten optimaal in te passen in de schaarse ruimte, rekening houdend met alle omgevingsfactoren en -eisen die worden gesteld. Zo kan er duurzaam gebouwd worden met zo min mogelijk schade aan onze leefomgeving.

Kan ik KLIC data uploaden in TerraScope?

KLIC data, maar ook andere geografische data, is eenvoudig te importeren in TerraScope. Dit zorgt voor direct en gedetailleerd inzicht en overzicht voor iedereen in het project. KLIC data bekijken in de context van het object en de omgeving was nog nooit zo eenvoudig. Top toch?

Is TerraStudio een GIS?

Waar GIS eindigt, gaat TerraStudio verder… Natuurlijk, ons platform geeft data geografisch – op de kaart- weer. Het platform TerraStudio maakt het mogelijk om intuïtief grote aantallen bronnen en data lagen te beschouwen. Dit zonder de hulp of noodzaak van GIS en/of data specialisten.

Heeft TerraScope vacatures?

Wat leuk dat je interesse hebt om je aan te sluiten bij TerraScope! Wij zijn een jonge organisatie en vormen een klein en toegankelijk team met een duidelijke visie en heel veel enthousiasme. Het leuke is dat wij een mooie groeiambitie hebben. En daar kan jij deel van uit maken. Check snel onze vacatures!

De energietransitie en TerraScope?

TerraScope kan veel betekenen voor de energietransitie. Er gaat en moet in de komende jaren veel veranderen op gebied van energie-opwekking, energiemanagement en energiegebruik. Duurzaamheid is hierbij de sleutel. Om de infrastructurele veranderingen, noodzakelijk voor de transitie, te verduurzamen is het belangrijk om tijdens de talloze grote projecten zoveel mogelijk op feiten te sturen. Met als gevolg no-regret decisions en meer succes in minder tijd. En dat kan met het platform TerraStudio van TerraScope.

Contact

Wat is een datalake?

Een datalake is een verzamelplaats van grote hoeveelheden data. Zoveel dat er geen overzicht is. TerraStudio heeft een grote bibliotheek aan ruimtelijke data. Zie het als een groot meer, waarmee je met het platform kunt zuiveren en filteren. Hierdoor wordt alleen de juiste en relevante data voor jouw project helder en toepasbaar.

Behoort projectmanagement ook tot de mogelijkheden?

TerraScope biedt zelf geen projectmanagement aan, maar werkt samen met Artocon Project Partners. Artocon is specialist in integraal projectmanagement van energieprojecten in de openbare ruimte. Voor het in goede banen leiden van de aanleg- en het vervangen van kabel- en leidingtracés, realisatie van wind- en zonneparken wordt het software platform TerraStudio ingezet.

Kan ik een haalbaarheidsstudie uitvoeren?

Jazeker! Met deze specifieke toepassing wordt een haalbaarheidsstudie ofwel tracéstudie voor Kabels en Leidingen een gestroomlijnd proces.

Worden raakvlakken automatisch gesignaleerd?

In TerraStudio worden raakvlakken tussen het ontwerp en objecten in de directe omgeving worden automatisch gesignaleerd. 

Is er een omgevingsscan mogelijk?

Jazeker, in TerraStudio kan je gemakkelijk in een paar stappen een scan van de omgeving maken om zo een feitelijk juist startpunt te hebben voor je project. 

Frankeneng 65a

6716 AA Ede

085-0046188

info@terrascope.net

BIC INGBNL2A

IBAN NL08 INGB 0006 1559 81

KvK 80934064

BTW NL861857288B01