Hoe werkt het

TerraScope platform

TerraScope platform

Het TerraScope platform heeft eindeloze mogelijkheden. Voor iedere gebruiker hebben we een pakket samengesteld. Hieronder lichten we verschillende mogelijkheden uit en krijg je een goed beeld van het platform.

Filter en zoekfunctie

Onze meer dan 30.000 openbare datalagen zijn intuïtief te gebruiken door middel van slimme zoek- en selectie functies. Dat laten we graag zien in deze korte video. De relevante databronnen voor jouw project  vind je makkelijk en snel door het gebruik van zoektermen. Zoek bijvoorbeeld op de zoekterm: ‘dubbelbestemming archeologie’ en vind de gebieden inclusief de link naar het ruimtelijk plan. Door te zoeken op  materiaaleigenschap van kabels en leidingen zijn grijsgietijzer of asbestcement waterleidingen uit de KLIC inzichtelijk…

Tracé ontwerp

De ligging van wegen, bermen, watergangen, middenspanningskabels en bomen zijn relevant voor het bepalen van een nieuw tracé. Met behulp van de informatie in de kaart, is het nieuwe tracé
eenvoudig in te tekenen.

Autocad

Deze video laat zien dat je eenvoudig een autocad tekening kan uploaden en op basis van een zoekactie een  object kan aanmaken. Zo kan jij diverse aspecten van, het te realiseren, object in detail analyseren in relatie met relevante raakvlakken. En kan het object optimaal ingepast worden in de beschikbare ruimte. Als mooie aanvulling kan je ook alle relevante informatie weer in Autocad importeren. 

Hoeveelheden

Dat ook hoeveelheden zichtbaar zijn op het platform, zie je in deze video. Op basis van het ingetekende schetsontwerp kan je relevante hoeveelheden bepalen en vergelijken tussen verschillende opties. Zo kan je met een minimale inspanning een begroting maken. 

Raakvlakontwerp en data

Met deze video krijg je een goed beeld hoe je eenvoudig en intuïtief relevante data tot jouw beschikking krijgt. Je ziet wat er speelt in de directe omgeving van het, te realiseren, object. Ook wat het object allemaal kruist en raakt. Op deze manier krijg je vooraf een goed beeld van zoveel mogelijk bekende conditioneringsaspecten en kan jij deze aspecten analyseren en beheersen.

Beheersing stakeholders

Stakeholders van jouw project eenvoudig in beeld krijgen, dat laat deze video zien. Hiermee kan je relevante gegevens vastleggen, waaronder gemaakte afspraken en opgehaalde informatie. Zo kan jij dit onderdeel goed beheersen en delen met jouw projectteam.

Brainstorm

Deze video toont dat je actief samenwerken kan stimuleren en dat je beschikking hebt over integrale data en projectinformatie op de kaart. Zo weet je 24/7 wat er speelt binnen jouw project en je jouw onderdeel met maximale grip kan beheersen.