onze droom

Hoe het begon …

TerraScope is ontstaan vanuit een droom… Wij, Roy Dashorst, Jorg van Oostenbrugge en Wilco Schouten, hebben jarenlang ervaring in infrasector, ruimtelijke ontwikkeling en in omgevingsmanagement. En eigenlijk vinden we dat dat beter kan in Nederland. Er ging en gaat zo veel mis, dat het tijd is voor verandering. Om zo bouwprojecten beter, sneller, maar vooral duurzamer te laten verlopen. Er kan meer voor minder geld, het kan wél in één keer goed gaan. Maar dan is feitelijk inzicht en overzicht noodzakelijk. We kunnen als projectpartner deels het verschil maken, maar niet op de schaal die we nodig achten.  

Wereldverbeteraar

Als we deze wereld echt willen verbeteren, moeten we een product ontwikkelen om verandering en verbetering in gang te zetten. Onze droom was geboren. Vanuit ons netwerk hebben we contact gelegd met Christina Boonzaaijer. Haar specialisme is het creëren van inzichten op basis van data en het hiermee professionaliseren van processen. Ook André Boonzaaijer werd toegevoegd aan het team. Zijn ervaring in slimme toepassingen van data en hardcore, state-of-the-art automatisering geeft vorm aan onze droom. Vanuit deze samenstelling is onze droom uitgewerkt en is TerraScope in 2020 opgericht.  

Ons team

TerraScope is een onafhankelijke, jonge en enthousiaste organisatie, werkend vanuit eigen visie en strategie. We sluiten naadloos aan op de praktijk en brengen het beste van diverse werelden bij elkaar: Data, slimme en moderne automatisering, omgevingsmanagement, project/programma- en proces beheersing, financial control en meer. In een recordtijd is ons platform ontwikkeld, toepasselijk genaamd TerraScope, waarmee wij het verschil maken. Wij geloven in onze droom, maar vooral in de praktische toepassing die voor iedereen toegankelijk is. 

Ons doel

Ons doel is om infrastructurele en energieprojecten in goede banen te leiden. Zodat er no regret decisions gemaakt worden. Om iedereen in de infra en energiesector middelen in handen te geven om succesvol en onafhankelijk te zijn. Zo maken we de wereld, die draait om energie en infrastructuur en waterbeheer, een klein stukje beter. 

de oprichters