onze droom

Hoe het begon …

TerraScope is ontstaan vanuit een droom… We vinden dat het beter kan in Nederland. Er ging en gaat zo veel mis, dat het tijd is voor verandering. Om bouwprojecten beter, sneller, maar vooral duurzamer te laten verlopen. Er kan meer voor minder geld, het kan wél in één keer goed gaan. Maar dan is feitelijk inzicht, samenwerking en overzicht noodzakelijk. Hierin kunnen we als mensen wel verschil maken, maar niet op de schaal die we nodig achten.  

Wereldverbeteraar

Als we deze wereld echt willen verbeteren, moeten we een product ontwikkelen om verandering en verbetering in gang te zetten. Onze droom was geboren.  Wij, professionals uit uiteenlopende disciplines uit de infrasector en de IT sector hebben we een succesvol samenwerkingsverband opgezet. We zijn aan de slag gegaan en TerraScope is in 2020 opgericht

We willen infrastructurele- en energieprojecten in goede banen leiden. Helpen en ondersteunen bij no regret decision making. Om iedereen in de sector succesvol en onafhankelijk te laten zijn. Zo maken we de wereld die draait om energie, infrastructuur en waterbeheer een stukje beter. 

Ons team

TerraScope is een onafhankelijke, jonge en enthousiaste organisatie, werkend vanuit eigen visie en strategie. We sluiten naadloos aan op de praktijk en brengen het beste van diverse werelden bij elkaar: Data, slimme en moderne automatisering, omgevingsmanagement, project/programma- en proces beheersing, financial control en meer. In een recordtijd is ons platform ontwikkeld, toepasselijk genaamd TerraStudio, waarmee wij het verschil maken. Wij geloven in onze droom, maar vooral in de praktische toepassing die voor iedereen toegankelijk is. 

de oprichters

Frankeng 65a

6716 AA Ede

085-0046188

info@terrascope.net

BIC INGBNL2A

IBAN NL08 INGB 0006 1559 81

KvK 80934064

BTW NL861857288B01