Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je overal op voorbereid: jij zorgt dat jouw planning altijd klopt. Jij plaatst objecten in de omgeving als geen ander. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt, plant werkzaamheden in, je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is, stelt KPI’s op en je maakt gebruik van slimme data. Ook toets je of alle documenten van onderaannemers voldoen aan de contractvorm van desbetreffend project.

Centraal en Digitaal

Wist je dat je dit allemaal op 1 platform kan doen? TerraScope biedt jou, als werkvoorbereider, alle handvatten die jij nodig hebt. Of het nu gaat om een project waarbij kilometerslange kabeltracés moeten worden gelegd of een project waarbij een ombouw om een hoogspanningsstation gebouwd moet worden. In TerraScope kan je gestructureerd te werk om alle onderdelen van jouw project voor te bereiden.

Werkvoorbereider en TerraScope

Na het plaatsen van een object, worden raak- en snijvlakken automatisch getoetst. Je maakt inzichtelijk hoeveel materiaal je nodig hebt, je krijgt ondersteuning bij het bepalen of er vergunningen nodig zijn en kan jouw planning hierop aanpassen. Ook is TerraScope bij uitstek te gebruiken als samenwerkingsplatform. Afstemming met het projectteam, jouw klanten en verschillende (semi)overheden is nog nooit zo makkelijk geweest. Doordat jullie samen naar één digitale waarheid kijken, verloopt besluitvorming gemakkelijk en snel.

Is TerraScope iets voor jou? Ontdek het door een heldere demo of een proeflicentie.