Doel van een bouwteam

Wist je dat het doel van een bouwteam is om gezamenlijk tot een uitvoeringsgericht ontwerp te komen dat dan gerealiseerd kan worden?  Het voordeel van het werken in een bouwteam is dat er, vóórdat er bindende afspraken gemaakt worden over de projectrealisatie, er samen met alle stakeholders (opdrachtgever, externe adviseurs, beoogde aannemers) gekeken wordt naar de beste of meest efficiënte wijze om dit te doen.

Bouwteams en TerraScope

En hier komt TerraScope om de hoek kijken! Of het nu gaat om de bouwteamfase of de realisatiefase, TerraScope maakt samenwerking, gezamenlijk inzicht en centrale besluitvorming makkelijk en snel.

Wij maken voor het bouwteam een eigen TerraScope omgeving aan. Hierin kan je jouw project vinden. Ook zie je je teamleden en kunnen jullie gezamenlijk werken aan de projectdoelstelling. Gesprekken en besluiten kunnen worden vastgelegd en er wordt automatisch bijgehouden wat de wijzigingen zijn van de geplaatste objecten. Hier kan je zelfs aangeven waarom er een wijziging heeft plaats gevonden! Zo weet iedereen van de hoed en de rand.

Ruimtelijke Ordening

TerraScope verbindt mens en data om projecten duurzaam te realiseren. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder met TerraScope Ruimtelijke Ordening. Conditioneringsaspecten worden beheerst en de realisatie van projecten is efficiënter en effectiever. Het maakt werken met gedeelde informatie over fasen en partijen heen mogelijk. 

Eén centrale digitale waarheid

Jouw bouwteam, jouw opdrachtgever, de ontwerpende (architect) en alle uitvoerende partijen (aannemers) kunnen één gezamenlijke digitale waarheid inzien en eventueel bewerken. Met een rechtenstructuur bewaak je wie wat mag aanpassen en met onze workflow ondersteuning bewaak je de planning.

Klinkt goed toch? Wil je weten wat TerraScope voor jouw bouwteam kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op en we laten dit graag aan je zien!