Digitalisering bouw, infra en energiesector

Digitalisering bouw, infra en energie

In de bouw, infra en energiesector is veel winst te behalen door het digitaliseren van werkprocessen. Digitaliseren versnelt projecten, bespaart kosten en verhoogt de winst ofwel het verhoogt het gewenste resultaat. Drie goede redenen om te digitaliseren dus. Naast deze redenen heeft digitaliseren nog meer voordelen. Wat denk je van een gestroomlijnd bouwproces, een integrale samenwerking, kwaliteitsborging, veiligheid voorop en inzicht in verborgen kostenverslinders? We leggen het graag aan je uit:

Projectversneller

Doordat je gezamenlijk in TerraScope werkt, is er geen sprake van tijdsverspilling en zijn vertragingen verleden tijd. Door het gezamenlijke inzicht zijn werkprocessen helder en eenduidig en worden er snel(ler) besluiten genomen. Dit voorkomt onnodige verspilling en versnelt je project. Je krijgt real time inzicht in bovengrondse en ondergrondse raakvlakken, je kan tekeningen uploaden, aantekeningen maken die voor andere projectleden inzichtelijk zijn, foto’s maken en uploaden voor een totaalbeeld, uitdagingen registreren, taken beheren en er samen aan werken. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt voor een snel en efficiënt project.

Kostenbesparing

Het versnellen van een project bespaart natuurlijk al kosten, immers tijd is geld. Daarnaast zijn budget overschrijdende vertragingen verleden tijd. En, niet geheel onbelangrijk, graafschade wordt voorkomen. Met TerraScope krijg je namelijk eerder en meer inzicht in de omgevingsfactoren. Dit wordt gecombineerd met samenwerking en projectbeheersing. En dat voorkomt dat het ontwerp, de voorbereiding, de ontwikkeling en het project zelf faalt. Het voorkomt onvoorziene uitgaven, zoals graafschade, uitloop in tijd en pijnlijke imagoschade. Met TerraScope krijg je de mogelijkheid om de noodzakelijke infrastructuur optimaal in te passen in de schaarse ruimte in Nederland. Met zo min mogelijk schade aan de ruimte zelf.

Verhogen winst en resultaat

Het project wordt versnelt en kosten worden bespaart, dat maakt dat een project winstgevender is. Het offreren kan scherper, doordat productiviteit wordt opgehoogd en zo kunnen er zelfs meerdere projecten en/of aanbestedingen binnengehaald worden. Met TerraScope wordt financiële haalbaarheid, de verdeling en beheersing van risico’s en dus de financiële voorspelbaarheid helder. Dit kan omzet en winst en resultaat verhogend werken.

 

Heb je interesse in TerraScope, wil je een heldere uitleg en demonstratie? Laat het weten, we staan voor je klaar!

Daarom TerraScope

Nog even alle voordelen op een rij:

projectversneller

Kostenbesparing

Winstverhoger

gestroomlijnd proces

INTEGRAle samenwerking

kwaliteitsborging

veiligheid voorop

inzicht (verborgen) kosten

risico beheersing